Je bent aangemeld!

Weg met de Weegschaal succesvol afvallen PowersessieGoed dat je aan de slag gaat met trainen van gewoontes die zorgen voor meer energie, een beter figuur en een goede geestelijke en lichamelijke condities. Daar ga je nog jaren plezier van hebben!

Je krijgt van ons zo snel mogelijk een ledenaccount voor www.wegmetdeweegschaal.nl. We maken dat handmatig aan, dus het kan een werkdag duren voor je je inloggegevens hebt.

Na het inloggen heb je direct toegang tot de hulpmaterialen bij het werkboek. Op het besloten gedeelte van de site vind je ook extra artikelen en service.

Heb je bij je begeleiding ook gekozen voor een abonnement op de online workshops? Dan krijg je extra inspiratie en ondersteuning:

  • Toegang tot de wekelijkse live webworkshops (elke week twee verschillende onderwerpen, meestal op dinsdagavond en woensdagmiddag);
  • Het actuele overzicht met de data, tijden & thema’s;
  • Toegang tot de opnames van de week ervoor voor als je iets gemist hebt.

Had je het abonnement op de webworkshops nog niet en wil je daar alsnog van profiteren? Zorg dan dat je ingelogd bent met je nieuwe account als je het aanvraagt, want dan krijg je €20,- korting.