Cursus Word je eigen afslankcoach – Niveau 2

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Diëten werken niet, zeggen ze. Maar ze werken wel: je valt er vrijwel altijd van af. Alleen wil je daarna ook graag op gewicht blijven en dát lukt veel mensen niet. Wil je weten hoe het werkt? Zodat je grip krijgt op gewicht en afvallen? Met Word je eigen afslankcoach krijg je alle gereedschappen in handen. Zo kan je je eigen dieet bijsturen en diepgang geven aan de discussie over eten en afvallen die overal wordt gevoerd. Het doel: een gezond gewicht krijgen en houden, terwijl je leven ook steeds meer naar je zin verloopt.

Word je eigen Afslankcoach Niveau 2: De kracht van een fit en slank lichaam (4 weken, € 79,-)

Goede gewoontes en een slank lichaam krijg je niet door veel te lezen over voeding of alle diëten te proberen. Je krijgt ze door de juiste dingen te doen en door te zetten. Elke dag weer. Dat lukt maar weinig mensen. In deze cursus leer je hoe je grip krijgt op jezelf en de knop omzet. Dat lukt het beste in combinatie met de Powersessie, dus maak gebruik van het combinatiepakket om daaraan te kunnen meedoen.

Voor wie is niveau 2?

Je wilt grip op je gewicht. Daarom wil je weten hoe afslanken werkt en hoe je de juiste gewoontes kan aansturen bij jezelf.

Wat krijg je?

Je krijgt 13 online lessen over afvallen, op gewicht blijven en de gewoontes die je daarvoor moet ontwikkelen. Daarnaast heb je online toegang tot filmpjes en artikelen om je kennis te verdiepen. Op een besloten Facebookpagina kun je met andere deelnemers ervaringen uitwisselen en vragen stellen.

De studiebelasting is ongeveer 1 uur per les.