Wil je als gewichtsconsulent werken met de Weg met de Weegschaal boeken?

Iedereen die dat wil, kan in zijn praktijk werken met boeken die je nuttig vindt voor je cliënten. Dat geldt dus ook voor de Weg met de Weegschaal boeken. Je kunt ze bestellen via de webwinkel van Visiom. Daar is ook een pakket van 10 sets boeken met inkoopkorting beschikbaar voor professionals. Wil je er nét een beetje meer mee doen, dan hebben we een Weg met de Weegschaal pakket dat je als gewichtsconsulent kunt aanschaffen.

Het doel van dit Weg met de Weegschaal basispakket is om je te helpen cliënten aan je te binden, je te inspireren en je inhoudelijk op weg te helpen met je begeleiding.

Wat zit er in het Weg met de Weegschaal pakket voor gewichtsconsulenten?

  • 10 Weg met de Weegschaal boekenpakketten bestaande uit het Werkboek en het Eetschrift.
  • 10 exemplaren van het boekje ‘Eten hoort eenvoudig te zijn’ (ook geschikt om een wervingsactie mee te doen).
  • Een set social media posts over leefstijl en afvallen voor één jaar (2 items per week, dus ruim 100 in totaal).
  • Een set marketingmaterialen gericht op (naar keuze) ‘drukbezette’ vrouwen (leeftijd pakweg 25 tot 50, veel ballen in de lucht) of vrouwen in de overgangsleeftijd (meer gericht op fit zijn). Inclusief een suggestie voor de aanpak om vrouwen uit die doelgroep te interesseren voor begeleiding van jou, in de vorm van een stappenplan.
    Op deze pagina vind je om een indruk van de twee soorten materialen te krijgen, een afbeelding van twee A4 posters/flyers waar je uit kunt kiezen, waar je zelf je gegevens op kunt printen. Daar zitten ook andere materialen bij in dezelfde stijl.
  • 1 uur advies en begeleiding van Ingrid Hermans, die al jaren succesvol met de Weg met de Weegschaal boeken werkt en een bloeiende praktijk heeft als gewichtsconsulent.
  • Een vermelding op de WmdW website als gewichtsconsulent die werkt met de Weg met de Weegschaal boeken.
  • Uiteraard heb je daarna ook de mogelijkheid om Weg met de Weegschaal boeken in te kopen met 35% inkoopkorting (dat is dus je marge als je boeken verkoopt aan je cliënten).

Wat wordt er van je gevraagd?

Om op de site te blijven staan, moet je daadwerkelijk bij de meeste cliënten de Weg met de Weegschaal boeken gebruiken. Verder zijn er geen verplichtingen of verbintenissen, alleen een eenmalige aanschaf van het basispakket (€ 279,- inclusief 21% BTW). Na je bestelling vragen we even bij je na welke van de twee doelgroepen het beste bij je past, zodat we de bijbehorende materialen in je pakket kunnen doen. Je ontvangt vervolgens een pakket per post met boeken en materialen en een set digitale middelen.

Stuur een mail om dit pakket aan te vragen